Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Verkleurende Plasstickers Mooie Dame - 3 Stickers

Artikelnummer: Toiletstickers
€ 4,49 (inclusief btw)

De verkleurende toiletsticker Mooie Dame (pin-up girl) is speciaal ontworpen om je man netjes te laten plassen door op het plaatje te richten. Door de warmte van de plas zal het plaatje veranderen en komt een leuke afbeelding tevoorschijn. Geweldig leuk als cadeautje voor de man die alles al heeft. Goedkoop, maar het houdt je toilet stukken schoner én valt gegarandeerd in de smaak bij de mannen!

Zorg bij het aanbrengen dat de plek waar je de sticker wilt aanbrengen echt goed schoon en droog is. Druk de sticker goed aan. De plassticker is van sterk, duurzaam materiaal gemaakt en gaat lang mee (goed geplakt zeker 6 maanden). 

Na onderzoek is gebleken dat toiletten 80% schoner worden achtergelaten als er een toiletsticker is aangebracht in de wc waar de man (volwassen of kind) op kan richten. Luchthaven Schiphol heeft bevestigd dat de kosten van het schoonmaken van de toiletten is gereduceerd sinds invoering van de `vlieg in het toilet`. Ook de toiletten op John F. Kennedy Airport in New York zijn uitgerust met de toiletstickers.

  • De stickers zijn rond en hebben een diameter van 35mm.
  • 3 Stickers per verpakking inclusief duidelijke plakinstructie.

Voor grotere aantallen, stuur dan een mail voor een offerte.

Wordt geleverd door www.toiletsticker.com

© 2011 - 2023 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel