Vorige Artikel 13 van 29 Volgende

Beloningssysteem Boerderij met stickers - Complete Set

Artikelnummer: Beloningskaart kleine stickers
€ 2,49 (inclusief btw)

Niet alleen de allerkleinste peuters en kleuters houden van gezellige boerderijdieren. Ook de papa's en mamma's en de wat oudere kinderen  zijn vaak dol op de schattige varkentjes, schaapjes en koeien. Deze set beloningskaarten met bijpassende stickers in het boerderijthema is ideaal om jouw kindje mee te belonen. Spreek af waar jouw zoontje of dochtertje een sticker voor kan verdienen, plak samen de sticker op de beloningskaart als je kindje zich aan de afspraak heeft gehouden en werk zo toe naar het einde van de beloningskaart om een afgesproken beloning te verdienen. Hang het beloningssysteem op de koelkast of deur zodat je kindje er vaak aan denkt. Bewezen effectief! Ieder kind houdt ervan om beloond te worden en ook voor de papa's en mama's werkt het fijn om je kindje aan belangrijke afspraakjes te kunnen herinneren op een leuke en speelse manier!

Deze beloningsset in het thema boerderijdieren bestaat uit:

- 2 mooie dubbelzijdige full colour beloningskaarten, dus 4 keer te gebruiken!

- afmeting per kaart 14,8 x 14,8 cm

- een vel mooie stickers in het thema boerderijdieren, genoeg voor de 2 dubbelzijdige kaarten (dus totaal 4 keer te gebruiken), diameter per sticker 10mm

 

Een beloningssysteem is ideaal om je zoon of dochter te belonen voor bijvoorbeeld goed eten, voor het nakomen van afspraken, voor zindelijk worden, het zelfstandig aankleden, opruimen van de kamer, goed tandenpoetsen, enz. Ook kun je deze gebruiken als aftelkalender of aftelkaart, voor bijvoorbeeld kerst of sinterklaas, een verjaardag of wanneer je op vakantie gaat. Tel eenvoudig het aantal dagen terug en geef een sticker per dag. Zo leert je kleine ook beter tijd en dagen in te schatten. Bij allemaalstickersenzo.nl bestel je naast complete beloningssystemen ook de leukste beloningsstickers los. 

© 2011 - 2021 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel