Vorige Artikel 21 van 26 Volgende

Superset 8 Beloningskaarten met 216 Stickers - voor jongens

Artikelnummer: Beloningsset 4x met kleine stickers
€ 6,99 (inclusief btw)

Een grote set van maar liefst 8 dubbelzijdige beloningskaarten met daarbij 320 bijpassende beloningsstickers.

  • 8 dubbelzijdige beloningskaarten in full color
  • 320 stickers
  • afmeting per kaart is 15x15 cm
  • afmeting per sticker is 10 mm
  • doordat de 8 beloningskaarten dubbelzijdig bedrukt zijn, kun je dus 16x een beloningskaart gebruiken

Belonen met stickers werkt! Het is leuk voor kinderen om positief beloond te worden door het plakken van een sticker als hij of zij iets heeft gedaan waarvoor afgesproken is dat er een sticker mee wordt verdiend. Is de beloningskaart vol, dan kun je jouw zoontje of dochtertje belonen met dat wat jullie samen hebben afgesproken. Een lekker ijsje, snoepjes, samen iets leuks doen of iets anders waarvan je zeker weet dat jouw kindje blij wordt en dus gemotiveerd toewerkt naar het behalen van deze beloning. 

Het is officieel bewezen dat positief opvoeden het meeste effect heeft. Bovendien houd je het thuis stukken gezelliger wat veel waar is voor iedereen binnen het gezin. Binnen de kortste keren heeft een kind door dat er een sticker geplakt mag worden na het doen van een karweitje in huis, na het maken van huiswerk, na de zwemles, na het eten of voor wat dan ook waarvan jij als ouder graag ziet dat jouw kindje het onder de knie krijgt. 

Zindelijkheidstraining wordt stukken leuker als je een beloningssysteem toepast. Plak na het doen van het plasje of drukje op het toilet of op het potje, een beloningssticker op de beloningskaart. Is dit tien keer gelukt dan is de kaart vol. Nu heeft jouw zoontje of dochtertje een beloning verdiend! Omdat het de succeservaring van plassen op het potje of op de wc, groter maakt, worden kinderen sneller zindelijk als er positief beloond wordt met stickers. Voor je het weet ben je van de luiers af! 

De beloningskaarten met stickers zijn niet alleen thuis te gebruiken. Ook op de peuterspeelzaal, de kleuterschool en de basisschool zijn beloningssystemen een groot succes. Heb je een puber in huis die ook wel wat positief opvoeden kan gebruiken? Niks kinderachtigs aan, ineens is die stoere, dwarsliggende puber, dan ook wel in om mee te doen!

© 2011 - 2023 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel