Meest gekozen!

Vorige Artikel 22 van 26 Volgende

Verkleurende Plasstickers Set Kids - 3 Stickers

Artikelnummer: Toiletstickers
€ 4,49 (inclusief btw)

De verkleurende plassticker set "Kids" is speciaal ontworpen voor kinderen! Door de warmte van de plas zal het plaatje veranderen en komt een leuke afbeelding tevoorschijn. Kinderen vinden het geweldig om tijdens zindelijkheidstraining gemotiveerd te worden door een beloning. Het veranderen van het plaatje nadat de plas gedaan is op het potje of op de wc, geeft jouw zoontje of dochtertje een directe beloning. Hierdoor wordt (leren) plassen op de wc stukken leuker!  Uiteraard vallen de plasstickers ook in de smaak bij grote mannen. Het is een ideaal cadeautje voor vaderdag of de verjaardag van papa of je man. Bovendien houdt het je toilet ook stukken schoner!

Zorg bij het aanbrengen dat de plek waar je de sticker wilt aanbrengen echt goed schoon en droog is. Druk de sticker goed aan. De toiletsticker is van sterk, duurzaam materiaal gemaakt en gaat lang mee (goed geplakt zeker 6 maanden). 

Na onderzoek is gebleken dat toiletten 80% schoner worden achtergelaten als er een toiletsticker is aangebracht in de wc waar de man (volwassen of kind) op kan richten. Luchthaven Schiphol heeft bevestigd dat de kosten van het schoonmaken van de toiletten is gereduceerd sinds invoering van de `vlieg in het toilet`. Ook de toiletten op John F. Kennedy Airport in New York zijn uitgerust met de toiletstickers.

  • De stickers zijn rond en hebben een diameter van 35mm.
  • 3 Stickers per verpakking inclusief duidelijke plakinstructie.
  • van onze 3 leukste ontwerpen, elk 1 sticker.

Voor grotere aantallen, stuur dan een mail voor een offerte.

Wordt geleverd door www.toiletsticker.com

 

© 2011 - 2023 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel