Vorige Artikel 5 van 8 Volgende

Plasstickers Voetbal 20mm - 4 Stickers

Artikelnummer: Toiletstickers
€ 3,99 (inclusief btw)

De toiletsticker 'voetbal' is speciaal ontworpen om kinderen netjes te laten plassen door op het plaatje te richten. De plassticker is van sterk, duurzaam materiaal gemaakt en gaat lang mee (soms zelfs tot twee jaar). De plasstickers zijn geheel transparant waardoor de afbeelding zelf het enige is wat zichtbaar is. Uiteraard vallen de plasstickers ook in de smaak bij grote mannen. Het is een ideaal cadeautje voor vaderdag of de verjaardag van papa of je man. Bovendien houdt het je toilet ook stukken schoner! Een topcadeautje voor iedereen die gek is van voetbal en die verder alles al heeft!

Zorg bij het aanbrengen dat de plek waar je de plassticker wil aanbrengen echt goed schoon en droog is. Druk de sticker goed aan. De toiletsticker is van sterk, duurzaam materiaal gemaakt en gaat lang mee (goed geplakt zeker 6 maanden). 

Na onderzoek is gebleken dat toiletten 80% schoner worden achtergelaten als er een toiletsticker is aangebracht in de wc waar de man (volwassen of kind) op kan richten. Luchthaven Schiphol heeft bevestigd dat de kosten van het schoonmaken van de toiletten is gereduceerd sinds invoering van de `vlieg in het toilet`. Ook de toiletten op John F. Kennedy Airport in New York zijn uitgerust met de toiletstickers.

  • De sticker heeft een doorsnede van 2 cm
  • 4 stickers per verpakking

Voor grotere aantallen, stuur dan een mail voor een offerte.

Wordt geleverd door www.toiletsticker.com

© 2011 - 2023 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel