Hoe wordt mijn bestelling verzonden? 

De meeste bestellingen worden met reguliere briefpost verstuurd.  

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Nederland: Verzendkosten voor briefpost binnen Nederland: € 1,99 Vanaf € 25,- zijn de verzendkosten voor ons!

Rest van Europa: Voor landen buiten Nederland, maar binnen Europa, hanteren wij een tarief van € 2,99. Helaas zijn de internationale verzendkosten zeer hoog, daarom kunnen we geen gratis verzenden van € 25,- aanbieden. 

De verzendkosten zijn een combinatie van verzenden, verpakken en administratieve kosten. 

Wil je je bestelling graag als pakketpost verstuurd hebben? Dat kan. Stuur ons dan eenvoudig een mailtje naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je wensen. 

 

Hoe lang is de levertijd?

We proberen elke order binnen 2 a 3 werkdagen te versturen. Normaliter betekent dit dat u uw order binnen enkele dagen in huis hebt. Voor landen buiten Nederland gelden uiteraard iets langere levertijden.

Bestellingen geplaatst op vrijdagavond en in het weekend, kunnen pas op maandag verstuurd worden. 

Alle orders voor Nederland worden met PostNL Briefpost verstuurd, normaliter wordt dit de volgende dag geleverd, we zijn hierbij echter wel afhankelijk van PostNL, garanties kunnen we helaas niet geven aangezien PostNL zijn bezorgmomenten ook aanpast aan drukte, vakantie/feestdagen etc.

De levertijd kan rondom feestdagen en vakanties iets langer zijn. 

 

Ik heb nog niets ontvangen, wat nu?

Het kan voorkomen dat je order er iets langer over doet. Dit kan vooral het geval zijn tijdens feestdagen en vakanties. Zorgt u altijd dat u uw adres controleert die wij vermelden in de verzendmail. Dat is het adres waar uw bestelling naar verstuurd wordt. Heeft u na een week nog niets ontvangen? Check dan eerst, vooral bij bedrijven en scholen, of uw order niet misplaatst is binnen de organisatie. We zien dat dit toch vaak gebeurt. Neem pas daarna contact met ons op over eventueel niet bezorgde leveringen. Doe dit wel binnen maximaal 2 weken na verzending, aangezien we daarna niet meer met PostNL kunnen overleggen wat er mis gegaan is. Houdt u zelf dus alles goed in de gaten.

 

Duurzaam versturen!

Bij Allemaalstickersenzo.nl willen we graag ons steentje bijdragen aan het voorkomen en beperken van vervuiling. Verpakkingsmaterialen hebben meerdere nadelen, zoals de energie die het kost om ze te produceren en het verwerken van allerlei verpakkingsmaterialen na gebruik. Hierom hebben wij besloten om daar waar mogelijk niet meer te werken met plastic verpakkingen. Het is misschien leuker om je stickers netjes in een zakje te ontvangen, maar dit kost dus elke keer energie voor productie en afvalverwerking. We verzekeren je dat we altijd netjes en schoon werken!

 

Kan ik zakelijk of op rekening bestellen?

Wij geven de voorkeur aan bestellingen via de webshop: eenvoudig, snel, automatisch wordt alles afgehandeld. Zakelijke bestellingen waarbij kopen op rekening een absolute vereiste is, is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.  

Stuur een mail naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je vraag of wens. Let op dat we voor bedrijven de volgende spelregels hebben:

- Wij werken alleen op basis van PO, u stuurt een inkooporder, met uw gewenste artikelen.

- Minimum orderbedrag € 50,-.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt betalen via iDEAL, Paypal, en voor onze belgische klanten Bancontact. 

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen, zie hierboven.

 

Hoe betaal ik per vooruitbetaling?

Betalen per vooruitbetaling is helaas niet mogelijk. U kunt betalen met Ideal, Paypal of Bancontact.

 

Mijn vraag staat hier niet bij?

Mocht u een andere vraag hebben, stuur dan een mail en we antwoorden u zo spoedig mogelijk.

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel