Hoe lang is de levertijd?

We streven ernaar binnen 24 uur te verzenden. Voor Nederlandse orders zal de levering dan over het algemeen doordeweeks de volgende dag geschieden, voor Belgie kan dit 1 a 2 dagen later zijn. Houdt u hier alstublieft rekening mee als u iets op tijd in huis wilt hebben.

De levertijd kan rondom feestdagen en vakanties iets langer zijn. 

Bestellingen in het weekend: Bestellingen vanaf vrijdagmiddag rond 15.00 uur worden ivm het ophalen van de post, op maandag verstuurd, normaliter heeft u uw order dan op dinsdag in huis (NL). Orders voor vrijdagmiddag 15.00 uur worden in principe nog op de vrijdag verstuurd, deze heeft u dan als de post goed zijn best doet op zaterdag in huis (NL).

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten voor briefpost binnen Nederland: € 1,99 Vanaf € 20,- zijn de verzendkosten voor ons!

De verzendkosten zijn een combinatie van verzenden, verpakken en administratieve kosten. Om het voor iedereen inzichtelijk en duidelijk te houden hanteren we dit tarief voor alle bestellingen onder de € 20,-.

 

Verzendkosten voor briefpost naar Belgie: €3,49

 

Wil je je bestelling graag als pakketpost verstuurd hebben? Dat kan. Stuur ons dan eenvoudig een mailtje naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je wensen. 

 

Waarom hebben jullie een minimum orderbedrag?

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 5,00. Dit heeft te maken met kosten die we moeten maken voor verpakking, verzending, betalingen en administratiekosten. 

 

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt betalen via iDEAL, Paypal, Bancontact of vooruitbetaling. Als u een snelle levering wenst adviseren we u te betalen per iDEAL, Bancontact of Paypal. Bij vooruitbetaling wordt de order pas verzonden als de betaling bij ons binnen is. 

Op rekening betalen voor bedrijven? Stuur een mail naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je vraag of wens.

 

Hoe betaal ik per vooruitbetaling?

U maakt het openstaande bedrag over naar IBAN: NL80 ABNA 0564.326.593 o.v.v. uw ordernummer. Uw bestelling wordt verzonden na betaling.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2018 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie