Hoe lang is de levertijd?

We verzenden op de volgende momenten:

Besteld op vrijdag na 15.00uur tot en met maandag 15.00uur worden op maandag verstuurd.

Besteld op maandag na 15.00uur tot en met woensdag 15.00uur worden op woensdag verstuurd.

Besteld op woensdag na 15.00uur tot en met vrijdag 15.00uur worden op vrijdag verstuurd. 

Alle orders voor Nederland worden met PostNL Briefpost verstuurd, normaliter wordt dit de volgende dag geleverd, we zijn hierbij echter wel afhankelijk van PostNL.

Levertijden voor Belgie en Duitsland zijn uiteraard iets langer. Houdt u rekening met ongeveer 2 a 3 werkdagen.

De levertijd kan rondom feestdagen en vakanties iets langer zijn. 

Bestellingen in het weekend: Bestellingen vanaf vrijdagmiddag rond 15.00 uur worden ivm het ophalen van de post, op maandag verstuurd, normaliter heeft u uw order dan op dinsdag in huis (NL). Orders voor vrijdagmiddag 15.00 uur worden in principe nog op de vrijdag verstuurd, deze heeft u dan als de post goed zijn best doet op zaterdag in huis (NL).

 

Ik heb nog niets ontvangen, wat nu?

Het kan voorkomen dat je order er iets langer over doet. Dit kan vooral het geval zijn tijdens feestdagen en vakanties. Zorgt u altijd dat u uw adres controleert die wij vermelden in de verzendmail. Dat is het adres waar uw bestelling naar verstuurd wordt. Heeft u na een week nog niets ontvangen? Check dan eerst, vooral bij bedrijven en scholen, of uw order niet misplaatst is binnen de organisatie. We zien dat dit toch vaak gebeurt. Neem pas daarna contact met ons op over eventueel niet bezorgde leveringen. Doe dit wel binnen maximaal 2 weken na verzending, aangezien we daarna niet meer met PostNL kunnen overleggen wat er mis gegaan is. Houdt u zelf dus alles goed in de gaten.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten voor briefpost binnen Nederland: € 1,99 Vanaf € 20,- zijn de verzendkosten voor ons!

De verzendkosten zijn een combinatie van verzenden, verpakken en administratieve kosten. Om het voor iedereen inzichtelijk en duidelijk te houden hanteren we dit tarief voor alle bestellingen onder de € 20,-.

 

Verzendkosten voor briefpost naar Belgie: €3,49

 

Wil je je bestelling graag als pakketpost verstuurd hebben? Dat kan. Stuur ons dan eenvoudig een mailtje naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je wensen. 

 

Waarom hebben jullie een minimum orderbedrag?

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 5,00. Dit heeft te maken met kosten die we moeten maken voor verpakking, verzending, betalingen en administratiekosten. 

 

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt betalen via iDEAL, Paypal, Bancontact of vooruitbetaling. Als u een snelle levering wenst adviseren we u te betalen per iDEAL, Bancontact of Paypal. Bij vooruitbetaling wordt de order pas verzonden als de betaling bij ons binnen is. 

Op rekening betalen voor bedrijven? Stuur een mail naar info (@) allemaalstickersenzo.nl met je vraag of wens.

 

Hoe betaal ik per vooruitbetaling?

U maakt het openstaande bedrag over naar IBAN: NL80 ABNA 0564.326.593 o.v.v. uw ordernummer. Uw bestelling wordt verzonden na betaling.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2018 allemaalstickersenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie